Kde kúpiť investičné striebro ?

Strieborné investičné mince sú skvelá možnosť ako investovať svoje peniaze. O veľkom potenciáli investičného striebra som už na tomto blogu písal veľa krát.

Teraz sa ale budeme venovať tomu ako sa k takejto investícii dostať. Možností ako investovať do investičného striebra je samozrejme veľa. My sa ale budeme baviť o investovaní do fyzického striebra. Môžme začať pri jednej troyskej unci (1oz) čo je zhruba 31,10 gramov. Jej cena sa dnes pohybuje okolo 31 usd/1oz.

Jednoducho povedané jedna strieborná investičná minca vás bude stáť zhruba 31 eur. Ešte koncom roka 2009 som písal článok v ktorom som uvádzal že cena striebra prekonala hranicu 15 usd/1oz. Tomuto hovorím zhodnotenie! Pritom investičné striebro pokladáme za konzervatívnu a dlhodobú investíciu. Kde sa ale k takýmto strieborným investičným minciam dostať?

Zlatestriebro.sk - Investujte s nami do zlata a striebra


Najjednoduchšie je využiť internet. Predstavím Vám zopár internetových predajcov investičného striebra. Niektoré z nich zabezpečujú aj spätný výkup striebra. Iné zas posielajú mince na dobierku čiže máte možnosť platiť až po prevzatí. 


A tu je kratší zoznam predajcov :

goldbull.sk (odporúčame - užitočné informácie, nie predaj)
GoldSilver - vyskúšané - odporúčame
zlatestriebro - vyskúšané - odporúčame
AuPortal
goldinvest
silverum
silver-deluxe
saturitas
zlatatehla