Jak se stát intradenním finančníkem

Na takmer 300 stranách vám autori prinášajú čo najpresnejší popis toho, čo to znamená stať sa intradenným  finančníkom.Od úplných začiatkov, cez prvé dôležité odhalenia až po základy unikátneho obchodného systému FinWin, ktorý autori postavili pre svoje vlastné obchodovanie a ktorý sa po rokoch jeho obchodovanie rozhodli s vami podeliť v knihe "Ako sa stať intradenným finančníkom".

V tejto knihe sme sa pokúsili nielen zmapovať svoju obchodnú kariéru tak, aby si každý mohol urobiť presnejší obraz o ceste intradenného obchodníka k profitu, ale tiež sme zahrnuli mnoho tém, na ktoré sa začínajúci obchodníci pýtajú najčastejšie: ako vyberať obchodný softvér, ako stavať obchodné plán, ako sa krok po kroku dopracovať k dlhodobo profitabilnímu biznisu, ktorý by vám nemal zabrať viac než 2,5 hodiny denne!

Kniha Ako sa stať intradenným finančníkom obsahuje množstvo grafov, ukážok, popisných obrázkov, ale aj rozhovorov a tipov a trikov, ktoré majú za cieľ urobiť vás lepším (a hlavne profitabilním) obchodníkom. Dozviete sa okrem iného aj to, ako vyzerá náš obchodný deň, aké trhy presne obchodujeme, ale aj v čom a ako si vedieme záznamy a kde sme sa naučili rad toho, čo dnes vieme. Súčasťou knihy je aj rozhovor s jedným z našich brokerov, dozviete sa teda nielen ako to v takom brokerské dome funguje, ale aj mnoho nového o tomto biznise, čo ste ešte zatiaľ netušili!


Poštovné a balné je zdarma!

(zdroj:investbook.sk)