Začína sa XTB Trading Cup 2011

Investujte do menových párov, zlata, ropy alebo cukru a bavlny a ďalších finančných inštrumentov. Zhodnoťte svoje virtuálne peniaze na najväčších akciových burzách. Obchodujte rozumne s opčnými kontraktmi a vyhrajte 1 000 000 EUR! Súťažiť môžete prostredníctvom obchodných platforiem XTB Trader, XTB Option Trader, novinkou je XTB WEB Trader a XTB Mobile Trader. Účasť v súťaži je bezplatná a všetky transakcie prebiehajú v zabezpečenom režime a bez rizika. Všetko, čo potrebujete na začiatok, je Vaša chuť vzdelávať sa a prirodzená zvedavosť! Európska investičná súťaž v histórii prvýkrát na Slovensku! Registrácia možná od 18.4. 2011, termín súťaže: 2.5. – 27.5.2011

Bližšie informácie o priebehu súťaže

Čo je XTB Trading Cup 2011? Najväčšia tradingová súťaž, ktorá sa kedy uskutočnila. Každý súťažiaci má k dispozícii 30 tisíc eur (3 x 10 tis. na forex, akcie a opcie). Cieľom je počas trvania súťaže dosiahnuť čo najvyššie zhodnotenie a odniesť si 1 000 000 eur alebo niektorú z ďalších cien.

Kde bude prebiehať? XTB Trading Cup sa uskutoční v jedenástich krajinách a postaví proti sebe obchodníkov z celej Európy.

Kedy sa uskutoční? Súťaž prebehne medzi 2. a 27. májom. Štyri týždne a môžete sa stať milionárom a najlepším traderom v celej Európe. Pokiaľ chcete čas na rozohriatie, dostanete možnosť si od 18. apríla vyskúšať obchodovanie nanečisto. V pondelok 2. mája budú ale všetky účty zarovnané na 10 tis. eur a súťaž začne naostro. Registrovať sa do súťaže je možné až do posledného dňa.

Pre koho je súťaž určená? Zúčastniť sa môže každý občan Slovenskej republiky starší ako 18 rokov.

Ako sa zúčastniť? Na účasť v súťaži postačí vyplnenie krátkeho registračného formulára.

Ceny

1 000 000 €
(pre celkového víťaza)

3x Mercedes SLK
(model 2011)

+ ďalšie hodnotné ceny.

Slávnostné odovzdanie cien bude
na gala večere v Londýne!
Prihlásiť sa do súťaže je možné na stránkach www.tradingcup2011.xtb.sk po vyplnení a odoslaní registračného formulára.


(zdroj:xtb.sk)