Biznis v plnej nahote

Kniha Biznis v plnej nahote je návod na to, ako zmeniť prekážky v pondikaní na výzvy, problémy na príležitosti a príležitosti na úspech. Dôkazom, že je to naozaj možné, je úspešný britský podnikateľ svetového mena, sir Richard Branson. Vo svojej knihe ponúka vlastný pohľad na svoje dlhodobé pôsobenie v biznise a odhaľuje skutočnosti v pozadí svojich najriskatnejších, najbrilantnejších a najodvážnejších podnikateľských aktivít.
Čitatelia zistia, prečo sa spoločnosť Virgin, ktorú Richard Branson založil ako 20 ročný mladík,pokúsila vyzvať na súboj jednu z najväčších svetových superznačiek, ako sa Virgin Mobile USA stala firmou, ktorá najrýchlejšie v histórii ( ešte rýchlejšie ako Microsoft, Google a Amazon) dosiahla zisku presahujúceho 1 miliardu dolárov, a ako je možné, že Richard je jediným človekom na svete, ktorému sa podarilo z nuly vybudovať 8 miliardových spoločností v ôsmich rôznych sférach podnikania.

Aké vlastnosti hľadá Richard Branson u ľudí, ktorých zamestnáva? Ako sa vyrovnáva s krízami? Ktorých podnikateľov obdivuje najviac? Objavte skutočný príbeh, ktorý sa skrývaza úspechom Virgin Blue v Austrálii, o čo v skutočnosti išlo, keď sa Virgin Group uchádzala o banku Northern Rock a preči je Richard presvedčený, že všetky firmy musia spolupracovať s vládami štátov pri riešení klimatických zmien a investovať do budúcnosti našej planéty.

Biznis v plnej nahote je dynamický, podnetný a vskutku originálny sprievodca na ceste k úspechu v podnikaní aj v živote. Čitatelia v ňom nájdu nedoceniteľné rady s pozoruhodnými a úprimnými príbehmi zo zákulisia najvetších úspechov, ale aj najväčších omylov skupiny Virgin.