Trading na maximum

Majstrovstvá v obchodovaní cez osvedčené psychologické stratégie. Finančník.cz prináša jednu z najúspešnejších kníh Dr. Bretta N. Steenbargera orientovanú na maximalizovanie obchodného výkonu, určenú úplným začiatočníkom i pokročilým traderom. Či už ste nováčik, ktorému sa zatiaľ príliš nedarí, alebo profesionál, ktorý stále nebol celkový maxima svojich možností, táto kniha vám ukáže, ako sa posunúť výrazne ďalej!

Kniha Trading na maximum vychádza ako česká verzia knihy "enhancing Trader Performance", za ktorou stojí známy trader a obchodný psychológ, okrem iného aj autor veľmi úspešnej knihy Trading Coach
Cieľom knihy je predstaviť úspešné a praxou overené techniky k psychologickému zvýšenie výkonu na burze. Trading je z 80% o psychológii a len z 20% o technike. Ak doteraz neviete, ako oných 80% zvládnuť na maximum, je táto kniha presne pre vás. A pokiaľ ste už úspešný trader, ale viete, že máte stále rezervy, môže vám táto kniha výrazne pomôcť. Kniha by sa dala charakterizovať jediným slovom: výkon. 

Kniha hľadá odpovede na dôležité otázky ohľadne výkonnosti na burze a zároveň prináša veľmi praktické rady, ako obchodný výkon maximalizovať. 
* Ako začať na burze konečne podávať stabilné výkony. 
* Ako sa transformovať zo slabého obchodníka do skvelého obchodníka. 
* Ako maximalizovať obchodné výkon az tradingu dostať absolútne maximum. 
* Navyše vás kniha naučí nasledovné: 
* Ako urýchliť váš progres v tradingu skrze koncept zvaný "cykly učenia". 
* Ako rozdeliť výkon v tradingu na niekoľko dôležitých častí a následne každú z nich maximálne zefektívniť. 
* Ako maximalizovať vaše silné stránky v tradingu. 
* Ako nájsť ideálne, vyvážený prístup k vášmu trhu. 
* A oveľa viac! 



Obsah knihy: 
Kniha je rozdelená do deviatich kapitol. Každá kapitola sa zaoberá dôležitou témou, ktoré môže výrazne prispieť k zlepšeniu vašej výkonnosti v tradingu. Kapitola 1: Kde začína profesionalita - Výkonnostné štýl 
Kapitola 2: Hľadanie obchodného štýlu 
Kapitola 3: Budovanie odbornosti - Rozvoj výkonnosti 
Kapitola 4: Stratégia pre rozvoj odbornosti 
Kapitola 5: Od odbornosťou k profesionalite - Vývoj veľmi úspešných obchodníkov 
Kapitola 6: Mechanika, taktiky, stratégie - Výstup na pyramídu výkonnosti 
Kapitola 7: Dynamika výkonnosti - Od diagnostiky k zdokonaľovaniu 
Kapitola 8: Kognitívne metódy pre zlepšenie výkonnosti 
Kapitola 9: Behaviorálne metódy pre zlepšenie výkonnosti. 

Okrem týchto deviatich kapitol kniha obsahuje aj záverečný Doslov, ktorý detailne popisuje vývoj profesionálneho obchodníka Scotta Pulciniho od útleho detstva až po hviezdnu obchodné kariéru. V Dodatku potom nájdete obsiahly zoznam zdrojov informácií, technických pomôcok a mentoringu. Ako vždy v prípade tohto autora sa nejedná o žiadne teoretické rozprávanie, ale o rýdzo praktické skúsenosti a rad úplne konkrétnych rád a tipov, ktoré môžete prakticky okamžite začať začleňovať do vášho tradingu. 

Osobne sme presvedčení, že táto kniha nie je len návodom, ako maximalizovať výkon v tradingu, ale ako dosiahnuť špičkového výkonu v akejkoľvek inej oblasti. Táto kniha by teda opäť nemala chýbať v knižnici žiadneho seriózneho obchodníka, ktorý to myslí s tradingom naozaj vážne.


kúpiť knihu Trading na maximum