Kde kúpiť strieborné investičné mince?

Dosť často mapujem ponuku strieborných investičných mincí na slovenskom trhu. Ja sám strieborné investičné mince nakupujem a zopár uncí vlastním. Ponuka na slovenskom trhu nie je malá no cenovo sa jedna unca pohybuje dosť vysoko. Lacnejšie strieborne mince nakúpite napríklad na nemeckom internete. Pokiaľ chcete ale ostať na slovenskom trhu tak vám odporúčam navštíviť stránku AUportal Zatiaľ som nenašiel iného predajcu čo by dokázal cenovo konkurovať.
Ponuka je tiež dosť široká. Napríklad mincu Philharmoniker 1 oz tu nájdete za najlepšiu cenu na slovenskom trhu Pokiaľ ale máte záujem o mince ktoré AUportal neponúka a ak ste ochotní trocha priplatiť tak navštívte predajcu zlatatehla Tu nájdete väčší výber strieborných investičných mincí ktoré iný slovenský predajcovia v ponuke nemajú. Osobne ma sklamala stránka Silverum Ceny za mince sú vysoké a ponuka strašne úzka. V ponuke dnes majú iba 3 mince! Na Silverum by vás však mohla zaujať minca Buffalo Rounds 1 oz

Ak vlastníte strieborné investičné mince a chceli by ste ich predať tak skúste navštíviť zlatetehlicky Výkupu striebra sa venuje takmer každá predajca no tento vám hneď ukáže cenu za akú danú mincu odkúpi. Tento predajca tiež ponúka mince aké inde na slovenskom internete nenájdete. V ponuke sú tiež mince s nižšom rýdzosťou 900/1000 alebo mince o váhe 16 alebo 18 gramov. 

Veľký výber strieborných investičných mincí ponúka predajca zlatatehla. Mňa osobne u tohto predajcu zaujala minca Kiwi 1 oz 

Saturitas predáva len v čase keď je otvorená burza a cena striebra je v pohybe. Ponuku majú širokú no k mnohým minciam chýba aspoň ilustračná fotka alebo obrázok.

Vzace-mince majú v ponuke "až" jednu najbežnejšie dostupnú mincu a to Philharmoniker 1 oz

Nedávno bol spustený náš partnerský portál na tému drahé kovy pod názvom goldbull.sk