Market Profile - Eso v ruce obchodníka

Premýšľate, že začnete obchodovať na finančnom trhu? Alebo chcete zlepšiť svoje výsledky? Nová kniha Ľudovíta Turka Market Profile - Eso v ruce obchodníka vám elegantne ukáže, ako na to. Je zrozumiteľná pre začiatočníkov a prínosná aj prev skúsenejších obchodníkov. Kým zahraničná literatúra o Market Profile iba zhrňuje teóriu, tu sa dozviete konkrétne kroky a rady, ktoré vás na trhu s istotou povedú.


Ľudovít Turek obchoduje na finančných a kapitálových trhoch už viac ako 15 rokov. Účinnosť metódy Market Profile si overil na vlastnej koži a v knihe odovzdáva svoje cenné skúsenosti. Čakajú na vás ukážky reálnych obchodov vrátane grafov. Kniha neponúka iba ochutnávku, ale kompletného sprievodcu obchodovaním od úvodnej analýzy, cez vstupné body až po stanovení ziskových cieľov. Autor vám prezradí, ako sa rozhoduje. Nahliadnete dokonca aj do výpisov z obchodných účtov. 

Čo sa v knihe dozviete? 
- Pochopíte, kto na burze obchoduje, kto ju ovláda as akým cieľom. 
- Naučíte sa orientovať na trhu a predvídať jeho ďalší vývoj. 
- Osvojíte si metódu Market Profile, aby ste sami mohli úspešne obchodovať a získali náskok pred ostatnými obchodníkmi. 
- Spoznáte, ako obchodovať s akciovým indexom S&P 500, menovým párom EUR / USD, komoditami (zlato, ropa) alebo akciami. 
- Dozviete sa o aukčnom procese a na čo sa pri pohľade do grafu sústrediť. 
- Zistíte, ako získať vizualizácie Market Profile na monitor svojho počítača. 
- Objavíte spoločné využitie technickej analýzy, toku objednávok a Market Profile. 

Kniha "Market Profile - eso v ruke obchodníka" by mala byť povinným čítaním pre obchodníkov na finančných a kapitálových trhoch. Obsahom a výkladom je unikátny aj v medzinárodnom meradle. 


- Začínate a až objavujete možnosti obchodovanie? Kniha vám skráti cestu. Predstaví vám funkčné a jednoducho popísané riešenie. Market Profile nahliada na dianie na trhoch úplne inú optikou, než masovo rozšírené koncepty. 

- Ste skúseným obchodníkom, ale nedosahujete stáleho zisku? Vďaka tejto knihe môžete konečne prehodiť výhybku a profitovať na akomkoľvek trhu, ktorý si vyberiete (Futures, Forex, Akcie, ETF). 

"Veľmi by som si prial, mať túto knihu k dispozícii vo svojich začiatkoch obchodovania, ušetril by som si veľa slepých uličiek a času." 

Ing. Roman Dvořák, Ph.D.Profesionální obchodník a investor



Túto publikáciu si môžte objednať v kníhkupectve upbook.sk alebo investbook.sk za cenu 49 EUR. V cene je zahrnuté poštovné (dobierka) a balné