Sprievodca obchodovaním komodít

Knihu Kompletný sprievodca obchodovaním komodít vydal Larry Williams už pred niekoľkými rokmi, napriek tomu veľa kapitol obsahuje brilantné nadčasové myšlienky, ktoré dosvedčujú, že trading nie je o najnovších "hypermoderných" indikátoroch či obchodných platformách, ale o solídnych základoch v orientácii správania trhov a samotnej ceny a predovšetkým o systematickom prístupe, vyrovnanej psychike obchodníka a dôvere v samého seba.

Pochopiteľne, že niektoré úvodné pasáže - najmä prvá kapitola popisuje "aktuálne" stav technologických možností, poradenských servisov a brokerských služieb - sa vzťahujú k pôvodnému dátumu vydania knihy (rok 1988) a nie sú už aktuálne. Napriek tomu aj z tejto časti si môže vnímavý čitateľ veľa odniesť - napríklad porovnanie dnešného stavu vecí s minulosťou alebo vlastným prieskumom, ktoré služby dobu prežili a stoja tak za ďalšiu pozornosť. 

Knihy Larryho Williamsa tvorí jeden zo zlatých základov tradingové literatúry a sme preto radi, že vám môžeme rozšíriť knižnicu Williamsových diel o ďalší titul, ktorý vychádza v českom licencovanom preklade. Kniha Kompletný sprievodca obchodovaním komodít je ďalším dostupným, zaujímavým čítaním, ktoré môže rozšíriť obzory začínajúcim aj pokročilejším obchodníkom. Žiadna kniha neobsahuje svätý grál, a Williamsové knihy nie sú výnimkou. Avšak za minimálnu cenu možno v dobrých knihách nájsť vždy rad inšpirácií a myšlienok k ďalšiemu osobnému rozvoju, čo je presne príklad kníh Larryho Williamsa.