Manuál technickej analýzy

Je skutočnosťou, že profitovať na burze bez znalosti technickej analýzy možno dnes ľan veľmi Ťažko, zial realitou tiež je, že okolo tejto analýzy sa často prezentuje niekoľko nezmyslov a akademických poučiek nepoužiteľných v praxi. Správne pochopenie technickej analýzy je pritom jedným zo základných pilierov ziskového obchodovaním. Táto metóda vám naznačí, kam sa s veľkou pravdepodobnosťou pohne ceny a obchoduje sa len podľa toho, čo vidíte na grafe technickej analýzy. V knihe som použil viac Ako 10 rokov praktických skúsenosti s technickou analýzou. Spoznajte ju a máte veľkú šancu, že na burze budete zarábať.
Kniha je v podstate podrobne popísaná technická analýza od jednoduchých rozdelenie Grafovej, trendové, cez sviečkovice a čiarových formáciám, grafické formáciám, až ku všetkým najviac používaným aj menej známym technickým indikátorom. Nechýba pivot pointy, Fibonacci, Market Profile, tvorba technických obchodných systémové a sekcii o Riadenie peňazí a psychológie. 

V knihe SÚ presne popísané celosvetovo uznávané, ziskové obchodné formáciám od mojich priateľov Johna Persona, Larryho Williamsa, či Joe Rossa. Ďalej som tu opísal kombináciám technických indikátorové a špecialista na trading stratégie Ing.Roman Dvořák pripojil kapitolu, ktoré obsahuje 3 ziskové obchodné systémy So všetkým pravidlami, na základe ktorych možné začať ihneď obchodovať. 

Za svoju viac Ako 10 rokov na burze som prečítal a recenzoval nespočetné množstvo kníh o technickej analýze a verím, že táto kniha obsahuje to Najlepšie, čo potom možno z technickej analýzy do tejto čtivej knihy napísať. Nehovorím, že je tu všetko z technickej analýzy, pretože sa jedná o tak rozsiahly odbor, že by to dalo na tisíce a tisíce stránok, ale snažili sme sa o to, aby kniha obsahovala všetko, čo je potrebné na to, aby ste s ho pomocou pochopili o čo v technickej analýze ide a ako ju začať užívať na ziskové obchodovanie. Táto kniha môže už čoskoro zmeniť vaše stratové pozície na ziskové!