Cesta k profitu na burze

Je skutočnosťou, že profitovať na burze bez znalosti technickej analýzy možno dnes len veľmi ťažko, žiaľ realitou tiež je, že okolo tejto analýzy sa často prezentuje niekoľko nezmyslov a akademických poučiek nepoužiteľných v praxi. Správne pochopenie technickej analýzy je pritom jedným zo základných pilierov ziskového obchodovania. Táto metóda vám naznačí, kam sa s veľkou pravdepodobnosťou pohnú ceny a obchoduje sa len podľa toho, čo vidíte na grafe technickej analýzy.

V knihe som použil viac ako 10 rokov praktických skúseností s technickou analýzou. Spoznajte ju a máte veľkú šancu, že na burze budete zarábať. Kniha je v podstate podrobne popísaná technická analýza od jednoduchých rozdelenia grafov, trendov, cez sviečkovice a čiarové formácie, grafické formácie, až ku všetkým najviac používaným aj menej známym technickým indikátorom. Nechýba pivot pointy, Fibonacci, Market Profile, tvorba technických obchodných systémov a sekcie o riadenie peňazí a psychológie. 

V knihe sú presne popísané celosvetovo uznávané, ziskové obchodné formácie od mojich priateľov Johna Persona, Larryho Williamsa, či Joe Ross. Ďalej som tu opísal kombinácie technických indikátorov a špecialista na trading stratégie Ing.Roman Dvořák pripojil kapitolu, ktorá obsahuje 3 ziskové obchodné systémy so všetkými pravidlami, na základe ktorých možno začať ihneď obchodovať. 

Za svojich viac ako 10 rokov na burze som prečítal a recenzoval nespočetné množstvo kníh o technickej analýze a verím, že táto kniha obsahuje to najlepšie, čo možno z technickej analýzy do jednej čtivé knihy napísať. Nehovorím, že je tu všetko z technickej analýzy, pretože sa jedná o tak rozsiahly odbor, že by to dalo na tisíce a tisíce stránok, ale snažili sme sa o to, aby kniha obsahovala všetko, čo je potrebné na to, aby ste s jej pomocou pochopili o čo v technickej analýze ide a ako ju začať používať na ziskové obchodovanie.