Peniaze vládnu svetu. Kto však vládne peniazom?

Malá skupinka privátnych bankárov vládne zo zákulisia svetu. Ovládajú nielen FED alebo ECB ale aj medzinárodné organizácie UNO, Svetovú banku, Medzinárodný menový fond alebo BIZ. Manipulujú ceny zlata i striebra, naprogramovali krízu nehnuteľností aj bankového sektora a cielene riadi svet na pokraj priepasti. Už storočným cieľom tejto peňažnej elity je vláda nad svetom alias nový svetový poriadok! Žiadna obeť nie je tak veľká aby ho zastavila. Úplne verejne plánujú okrem iného, podľa ich názoru, nutnú redukciu obyvateľov našej planéty.

Celý západný svet patrí len niekoľkých rodinám a teraz chcú zvyšok.

Michael Morris vysvetľuje neobyčajne jednoduchým a zrozumiteľným štýlom fungovanie bankového a finančného systému, ako a prečo vzniká inflácia a ako sa jej dá zabrániť. Okrem toho píše menovite o ľuďoch v pozadí, kto vlastne, vrátane najrôznejších politikov a médií, riadi náš svet. 

PENIAZE vládnu svetu! KTO však vládne PENIAZOM? 

"Už viac ako dvesto rokov kolabuje v pravidelných intervaloch hospodárstva, lebo to tak niekto plánuje a chce. Presne naprogramovaný je aj nadchádzajúci burzový krach - a ten je tu onedlho. Tento kolaps preorganizuje peniaze a tým aj moc zdola nahor ... 
Znovu a znovu sa necháme nachytať na rovnaký a starý trik len preto, že iba niekoľko ľudí chápe ako funguje náš globálny finančný systém. Je tak komplikovaný, že mu len sotva niekto rozumie a za tým je zámer. V skutočnosti je však veľmi jednoduchý!"

Autor odhaľuje, tak ako nikto pred ním, prepletenie aktuálnych firiem najmocnejších bankárskych rodín našej planéty, koncept Medzinárodného menového fondu o výžive obyvateľstva a alternatívne riešenia v hospodárskej i sociálnej oblasti. 

Napínavá, prebúdzajúca a aktuálny kniha! Otvorte oči!


kúpiť knihu Čo nesmiete vedieť!